Da li se BobiHost.Com bavi webdizajnom?

Ne, mi ne radimo webdizajn ali možemo vam preporučiti Site Builder. To je program za izradu webstranica koji dobijate besplatno iznajmljivanjem Hostinga kod BobiHost.Com bez obzira koji paket naručujete.

Program je izuzetno dobar i jednostavan za korišćenje. Imate veliki broj gotovih šablona i vaše je samo da izaberete budući izgled vaše stranice.

Za zahtjevnije korisnike imate gotove module kao što su Galerija za slike, Eshop, Forum, Blog i drugi koje možete implementirati u stranicu.

Za sve ovo vam nije potrebno znanje web programiranja i sve ulazi u cijenu Hosting paketa koji je iznajmljen kod BobiHost.Com 

U slučaju da nemate vremena da posvetite više pažnje SiteBuilder programu, mi Vam možemo pomoći oko podešavanja i ubacivanja sadržaja uz manju nadoknatu.

Ako ste ipak zainteresovani za unikatni dizajn sa posebnim mogućnostima i želite više saznati o marketingu na internetu i vašim mogućnostima, kontaktirakte naš web-marketing-biro PIXELGRAF.BA koji sa bavi isključivo internet rješenjima i ima već 11 godina radnog iskustva u skandinavskim zemljama.

www.pixelgraf.ba ili info@pixelgraf.dk

 

MISIJA: NAJBOLJI HOSTING U BIH

Naš najveći cilj je povjerenje naših klijenata, a povjerenje se stiče samo profesionalnim odnosnom prema radu i iskrenošću.

Mi brinemo o našem klijentu i s toga ćemo uvjek gledati da riješimo problem do kraja ili da ponudimo alternativno rješenja.  

 

KOJE VAM USLUGE MOŽEMO PRUŽITI...?

WebHosting, WebStranica, Domene, Dizajneri, Wordpress, Joomla, Email, Drupal, Magento, Servis, Hosting, Webshop

Podrška

Uvijek smo spremni da vam pružimo podršku vezano za namaše usluge.
U tu svrhu su Vam na raspolaganju: Live Chat Support, telefon: 032 94 11 00, fax: 032 44 20 21, i naši e-mailovi; prodaja@bobihost.com i support@bobihost.com.